Hoi! Wij zijn druk bezig deze site voor je te laden...

Diksap ongezond, of toch niet?

diksap ongezond

We krijgen nogal vaak de vraag; is diksap ongezond?

Het is goed dat ouders zich steeds beter inlezen in wat ze wel en niet aan hun kinderen willen geven. Maar, wanneer je op het internet kijkt zie je ook hier veel verschillende meningen staan, dat maakt de keuze voor jou als ouder of verzorger niet makkelijk.

Over diksap

Diksap bestaat al sinds 1949, en wordt als sinds die tijd gemaakt van fruit en fruit alleen. Omdat diksap al zo ontzettend lang bestaat is het vaak ook bekend bij de opa’s en oma’s, zij gaven het vroeger al aan hun kinderen.

Puur fruit, verder niets! Dit wil zeggen geen rare en onnodige toevoegingen maar puur geconcentreerd sap. Dit is overigens meteen de reden waarom diksap vaak wat duurder is dan andere limonadesiropen op het kinderschap.

Echter, ook in fruit zitten suikers en deze vind je dan ook terug in het diksap. Gelukkig heb je het aantal calorie├źn in een glaasje diksap helemaal zelf in de hand. Dus, wil je bijvoorbeeld water met een smaakje? Pak een glas water en voeg slechts enkele druppels diksap toe!

Diksap past perfect bij een verantwoorde en gezonde levensstijl van bewust eten, drinken en voldoende beweging. Door de pure en natuurlijke vorm van diksap weet je precies wat je kindje binnenkrijgt. En dat is alleen fruit. Geen geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. En al helemaal geen toegevoegde suikers. Kortom, ja, wij vinden diksap een verantwoord en gezond alternatief voor siropen en frisdrank.

Delen

Laat een berichtje achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *